Slide 2

BioCheck
De ideale methode voor vermoeidheids-
en burn-outklachten

Wanneer je niet voldoende kan herstellen in rust, put je je energievoorraden uit. Met burn-out of (chronische) vermoeidheid als gevolg.
Dit herstelproces kunnen wij meten en helpen herstellen.

BioCheck
De ideale methode voor vermoeidheids-
en burn-out klachten

Wanneer je niet voldoende kan herstellen in rust,
put je je energievoorraden uit.
Met burn-out of (chronische) vermoeidheid als gevolg. Dit herstelproces kunnen wij meten en helpen herstellen.

Slide 2
Weer in balans na stressvolle periode
Weer in balans na stressvolle periode

Rachel de Keizer deed mee aan het Vitaliteitsprogramma van BioCheck en vond meer balans en rust na een zeer ingrijpende fase in het leven van haarzelf en haar partner. Vierentwintig is ze. Een leeftijd waarop de meeste mensen vooruit kijken en onbezorgd plannen maken voor de toekomst. Helaas ligt het voor Rachel anders. Haar echtgenoot…

Weer in balans na stressvolle periode
Slide 1

Wat kan deze methode voor jou betekenen?

Als je chronisch vermoeid bent, meten wij met onze software en E-health op het moment dat jij stilzit in je stoel dat je lichaam soms dezelfde stressactiviteit heeft als iemand die buiten aan het hardlopen is. En dat de hele dag door. Kun je voorstellen hoe moe je dan moet zijn? De BioCheck-app laat je herstelvermogen in rust en de belastbaarheid zien. Daarbij berekent en begeleidt de app op welk niveau je moet trainen waarbij je lichaam het meest in balans is. Tot slot leer en meet je hoe je na (in)spanning kan ontspannen door middel van de juiste ademhaling. Wij bieden hiermee een methode die je lichaam weer in balans brengt en de belastbaarheid duurzaam herstelt.

Slide 1

Waarom BioCheck?

Als organisatie merken wij dat er veel behoefte is om grip te krijgen op vermoeidheidsklachten. Het is hierbij belangrijk dat je de vermoeidheid(sklachten) eerst inzichtelijk maakt. Zowel subjectief als objectief. Door dit te combineren krijgen wij een goed beeld over je vermoeidheidsklachten en belastbaarheid. Door middel van metingen kunnen wij zien of je lichaam actief is in rust. En door middel van gesprekken en vragenlijsten kijken wij hoe je je hierbij voelt. Op basis van de metingen volg je een trainingsprotocol die je lichaam weer in balans te brengen zodat je weer kan herstellen in rust. Dit protocol past zich automatisch aan aan je dagelijkse belastbaarheid. Handig! Daardoor krijg je meer energie en ben je beter belastbaar.

LEER DE JUISTE ADEMHALING

Je leert weer te ademen zoals dat oorspronkelijk is bedoeld en we als baby van nature deden. Dit ter verbetering van jouw herstelvermogen in rust en daarmee jouw belastbaarheid. Daarnaast is een fysisch juiste ademhaling belangrijk om de zuurtegraad van het lichaam op peil te houden, zodat je o.a. minder kwetsbaar bent voor ontstekingen, bacteriën, schimmels en virussen.

directions_bike

TRAINEN BINNEN JE BELASTBAARHEID

Conditietraining met de app aan de hand van ons Chronisch Vermoeidheids Protocol (CVP) gebaseerd op jouw dagelijks gemeten niveau van belastbaarheid, ondersteund met extra zuurstof.

INZICHT IN JE DAGELIJKSE BELASTBAARHEID

Iedere ochtend na het ontwaken, maar voor het opstaan, doe je een ZeroCheck-meting van 6 minuten met de app, terwijl je de ademoefening doet. Hiermee wordt dagelijks inzicht verkregen in jouw stressniveau en mate van herstel middels realtimemonitoring van jouw hartslag, ademhaling en de hartslagvariabiliteit (HRV). Hiermee leer je luisteren naar je lichaam.

Slide 1

Programma's

Hieronder staan onze verschillende programma's uitgewerkt. Wil je een programma op maat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Slide 1

Besparingen voor je werkgever

Gemiddeld bespaart het Vermoeidheids Protocol € 30.000,- wanneer het protocol op tijd wordt ingezet. Het is natuurlijk voor jezelf heel prettig dat je je weer sterk en vol energie voelt, maar voor je werkgever is het ook fijn. Doordat je veel sneller beter belastbaar bent keer je eerder terug naar werk dan gemiddeld.

De meeste werkgevers zijn echt bereid te investeren in jou, maar hebben het liefst wel dat het onderbouwd is (met data). Dit kunnen wij voor jou en je werkgever bieden! Wil je meer weten hoe je je werkgever kan overtuigen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.