BioCheck genomineerd voor de Dikke Duim Award!

BioCheck genomineerd voor de Dikke Duim Award!

BioCheck is genomineerd voor de Dikke Duim Award! Deze award wordt uitgereikt door The Purpose Company aan bedrijven die op de goede weg zijn op het gebied van ‘Purpose’. Volgens The Purpose Company houdt dit in dat het bedrijf een positieve bijdrage levert aan betekenisvol werken, Sustainable Development Goals (SDG’s) of werkgeluk.

Volgens the Purpose Company voldoet BioCheck aan deze criteria:

  • Sustainable Development Goals: De innovatieve aanpak van BioCheck berust op een fysiologische basis, waardoor zorgkosten in significante mate kunnen worden bespaard.
  • Betekenisvol werken: De eigen authenticiteit is voor BioCheck deelnemers merkbaar en voelbaar.
  • Werkgeluk: Het burn-out herstelprogramma van BioCheck maakt medewerkers weer vitaal aan de hand van van de medisch gevalideerde methode. Hierdoor kunnen medewerkers weer sneller fit en hersteld aan het werk.

Andere genomineerde bedrijven voor de Dikke Duim Award zijn onder andere: De Podcast Fabriek, Social Jeans en PHI Factory.

Maak jouw medewerkers weer fit en vitaal

Wil je meer weten over wat de programma’s van BioCheck kunnen betekenen voor je bedrijf en jouw medewerkers? Bezoek de pagina https://biocheck.nl/voor-werkgevers/  voor meer info.

Over The Purpose Company

The Purpose Company levert een positieve impact op medewerkers, de business én de wereld om ons heen. Dit doen zij door door bedrijven te ondersteunen in het zetten van stappen om medewerkers te inspireren en het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Met het doel om een positieve maatschappelijke bijdrage te leveren. Voor meer informatie: https://thepurposecompany.nl/.

Bron: The Purpose Company

Ontdek meer