VACATURE: psycholoog / fysiotherapeut (24 uur)

Wanneer je niet voldoende kan herstellen in rust, put je geleidelijk aan je energievoorraden uit. Met uiteindelijk een burn-out of (chronische) vermoeidheid tot gevolg. Met behulp van onze BioCheck-methode helpen wij onze cliënten op basis van data, bewegen en ademhaling stap voor stap hun belastbaarheid weer te herstellen. We meten objectief de voortgang van de training in de BioCheck-app en bieden educatie. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze cliënten weer fit en vitaal worden.

Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar een psycholoog/fysiotherapeut met BIG registratie. Het betreft een dienstverband voor 24 uur in de week. Je gaat bij ons aan de slag om op basis van onze wetenschappelijk gevalideerde meetmethode mensen te helpen fit te blijven of te herstellen van burn-out en/of vermoeidheidsklachten. Daarnaast leiden we je intern op tot BioCheck coach.

Handig te weten: bij BioCheck hanteren we een data-driven methode. Op basis van hun persoonlijke metingen (data) leren we onze cliënten weer te schakelen tussen momenten van ontspanning en momenten van presteren. Objectief en meetbaar met behulp van onze BioCheck-app en online platform. Het is dan ook belangrijk dat je affiniteit hebt met het uitvoeren van fysieke metingen en het maken van analyses gebaseerd op data.

Jouw profiel

 • Je hebt affiniteit en/of een passie voor beweging en vitaliteit
 • Je hebt affiniteit met data-driven gegevens analyseren en interpreteren
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau: opgeleid tot psycholoog en/of fysiotherapeut
 • Je beschikt over een BIG-registratie
 • Je bent gastvrij en klantgericht
 • Tenminste twee jaar werkervaring als fysiotherapeut of psycholoog

Je werkzaamheden

 • Verwerking van gegevens en data-interpretatie: je maakt gebruik van onze meetmethode tijdens monitoring en begeleiding van onze klanten: analyseren rustmeting, analyseren inspanningstesten, verslag maken en verwerken in het account van de deelnemer.
 • Begeleiding en advisering van kleine groepen (1 tot 6 personen)
 • 1-op-1-begeleiding van de BioCheck e-Health programma’s
 • Het afnemen van intakes met nieuwe BioCheck-cliënten
 • Inspanningstest afnemen

Wat biedt BioCheck jou

 • Dienstverband van 24 uur per week met uitzicht op uitbreiding van uren
 • Tussen de €3.200,- en €3.900,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek 
 • Interne opleiding tot BioCheck coach
 • Laptop
 • 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Bel Annemarie Nikken: 06 23 11 03 27. Reageren? Vul dan dit formulier in.

Ontdek meer