Werkgevers opgelet! BioCheck is vanaf nu een vaste provider voor Menzis bedrijfszorg!

🤝 Bij Menzis is samen werken aan leefkracht het doel. Leefkracht staat voor de positieve kracht van gezond leven. Menzis levert maatwerk om alle organisaties vitaler en leefkrachtiger te maken. Voor duurzaam inzetbare medewerkers. Dit doen zij door samen te werken met diverse providers. BioCheck is vanaf nu een van de vaste providers!  

🤯 Wij zien dat mensen met stress, burn-out/chronische vermoeidheidsklachten veel klachten hebben die met alleen mentale begeleiding niet duurzaam worden opgelost. Er is gejaagdheid en onrust in het lichaam in rust, oftewel, de mensen zijn in rust niet goed in staat om te herstellen.

In de hedendaagse samenleving worden bij burn-out, stress- en vermoeidheidsklachten voornamelijk cognitieve behandelingen ingezet. Er wordt geen of zeer weinig aandacht gegeven aan de fysieke staat van het lichaam, terwijl deze juist van grote invloed is op de klachten. Daarom is het van belang om naast mentale begeleiding ook fysieke training in te zetten. Deze disbalans kan één van de oorzaken zijn van bovengenoemde klachten en hiermee is alleen mentale begeleiding niet genoeg en minder efficiënt. 

samenwerking

Patrick van Luijk, BioCheck & Maaike Fischer-Nugteren, Menzis

💡 De traditionele aanpak vanuit de zorg- en re-integratiebranche wordt gedomineerd door mentale begeleiding. BioCheck heeft een eigen visie op herstel van chronische vermoeidheid en burn-out. Wij werken aan de hand van onze medisch wetenschappelijk gevalideerde methode. Onze methode richt zich juist op balans tussen lichaam én geest. 

🔋 BioCheck monitort en verbetert het vermogen tot herstel. Werknemers krijgen inzicht in hun eigen gedrag en belastbaarheid door middel van hun eigen data. BioCheck gebruikt hiervoor de eigen ontwikkelde software en app. Hierdoor krijgen werknemers de regie terug over hun vitaliteit en herstellen zij duurzaam. Hiermee creëren wij een win-win situatie voor zowel de werknemer als de werkgever. Onze unieke methode wordt zowel curatief als preventief ingezet.

Wil jij jouw medewerkers helpen om snel te kunnen herstellen van stress, vermoeidheid- of burn-out klachten? Of wil jij jouw medewerkers fit en energiek houden? 

🔎Heb je een vitaliteitsbudget bij Menzis? Dan kan je onze individuele programma’s declareren in het Portaal Vitaliteit en Werk. Je vindt ons terug in het portaal of neem contact op met jouw contactpersoon bij Menzis voor de mogelijkheden.

📞Ben je geen klant van Menzis, neem dan direct contact met ons op. 

✅Data based. Evidence based

Ontdek meer