Vacature QA/ RA Engineer (32- 40u)

Wil jij onderdeel uitmaken van een snelgroeiend bedrijf dat helpt het leven van de samenleving te verbeteren en die tegelijkertijd een grote rol speelt om de transformatie van leefstijlgeneeskunde vooruit te helpen door middel van onze gezondheidstechnologiën en een unieke eigen medisch gevalideerde methode?

In deze rol krijg je de kans om bij te dragen aan: Een fitte, veerkrachtige en gezonde samenleving!

Verrijk jij ons team met jouw kennis en ideeën?

Als je ervoor kiest om bij BioCheck te werken, werk je aan systeem veranderende innovaties die bijdragen aan innovatieve gezondheidstechnologieën en – programma’s die de vitaliteit en energie van mensen verbeteren. 

 

Over BioCheck:

BioCheck is een ambitieus bedrijf dat streeft naar het herstellen en behouden van het energieniveau van mensen, terwijl zij belastbaar blijven en duurzaam herstellen. Onze missie is om bij te dragen aan een fitte, veerkrachtige en gezonde samenleving met een betere balans tussen inspanning en ontspanning. Bij BioCheck geloven wij niet in het maximaliseren, maar in het optimaliseren van de gezondheid en het welzijn van individuen.

Als jonge en innovatieve organisatie met een platte structuur zijn wij in staat om snel te schakelen. Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige kennis en zijn op zoek naar positief ingestelde teamleden die graag een toegevoegde waarde willen leveren aan onze klanten en de innovatieve groei van BioCheck.

Wij geloven in het leveren van een professionele toegevoegde waarde aan de maatschappij door te blijven adapteren en innoveren en te streven naar duurzaam herstel en vitaliteit. Hierin vinden wij het belangrijk dat jij als individu binnen BioCheck de ruimte hebt om jezelf te zijn en met passie een meerwaarde kan leveren binnen de organisatie. Wij willen dat jij voldoening ervaart in jouw werk als individu.

Als QA/RA engineer bij BioCheck ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en het voldoen aan de regelgeving van onze medische hulpmiddelen. Je werkt nauw samen met ons multidisciplinaire team en draagt bij aan de ontwikkeling en verbetering van onze producten, waarbij innovatie op het gebied van software en hardware centraal staat waardoor de (patiënt)veiligheid, productkwaliteit en klanttevredenheid worden gegarandeerd.

 

Taken en verantwoordelijkheden:

 •  Het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van het Quality Management System (QMS) in overeenstemming met het kwaliteitsbeleid volgens MDR/2017/745 en ISO 270001, NEN 7510 en eventuele andere toepasselijke wetgeving en normen.
 • Zorgen voor de juiste licenties en wettelijke naleving van producten voor de beoogde markten.
 • Het uitvoeren van risicobeoordelingen en het opstellen van technische documentatie, waaronder kwaliteitsplannen, risico beheersplannen, testprotocollen en validaties.
 • Het uitvoeren van interne audits en het coördineren van externe audits door regelgevende instanties.
 • Het identificeren van mogelijke kwaliteits- en regelgeving kwesties en het implementeren van corrigerende en preventieve maatregelen.
 • Post-market toezicht en risico controles.
 • Het onderhouden van contacten met externe partijen, zoal toezichthouders en leveranciers, met betrekking tot kwaliteits- en regelgeving zaken.
 

Vereiste kwalificaties en vaardigheden:

 • BSc- of MSc- graad in een technische opleiding (HTS/ TU, bij voorkeur technische geneeskunde, rechten, technische bedrijfskunde, farmacie, techniek of een andere relevante wetenschappelijke discipline).
 • tenminste één jaar professionele ervaring in Europese regelgevende aangelegenheden dan wel kwaliteitsmanagementsystemen met betrekking tot medische hulpmiddelen. (MDD, MDR 2017/745, ISO 14971, ISO 60601, ISO 27001) of,
 • Twee tot vier jaar beroepservaring op het gebied van regelgeving of kwaliteitsmanagementsystemen met betrekking tot medische hulpmiddelen.
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de uitvoering en constante verbetering van het kwaliteitsbeleid binnen de gehele organisatie.
 • Analytisch sterk en hebt een groot oplossend vermogen.
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en schrift.
 • De ambitie om zich te ontwikkelen binnen een snelgroeiende organisatie.
 • Hebt affiniteit met bewegen, mentale bewustwording en vitaliteit.
 • Hebt de mentaliteit van een topsporter: dus niet alleen presteren, maar ook herstellen (ontspannen).

Wat BioCheck jou biedt:

 

We heten je welkom in een uitdagende, innovatieve omgeving met geweldige mogelijkheden om te verkennen.

 • Dienstverband 32 – 40 uur per week.
 • Een markt conform salaris.
 • 25 verlofdagen (op basis van 40 uur per week).
 • 8% vakantiegeld.
 • Laptop en vergoeding van telefoon abonnement.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Goede thuiswerk mogelijkheden.
 • Interne BioCheck opleiding.
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Ruimte om initiatieven en ideeën die binnen en buiten de organisatie voor verbetering zorgen te ontplooien.
 • Werken binnen een prachtig netwerk van vooruitstrevende organisaties.
 • Sportmogelijkheden op BioCheck locatie.
 • Inzet BioCheck software en methode voor eigen welzijn.
 • Een functie waarmee je écht impact kunt maken voor de vitaliteit van de samenleving.
 
 

Denk jij dat wij bij jou passen en jij bij ons? Meld je aan via deze link! Meer weten? Vul het contactformulier op www.biocheck.nl of bel naar 010 226 31 43 en vraag naar Desirée van der Gracht of Patrick van Luijk.

Ontdek meer