Bedankt voor mijn nieuw 2.0

Beste Allemaal,

Als eerst willen ik alle begeleiders nogmaals bedanken voor de begeleiding en uiteraard ook de mede cursisten voor het warme onthaal tijdens de eerste training. Wat BIO-check mij heeft gebracht weer de rust in mijn werkomgeving en privéleven. Dat niet alles moet en nee ook een antwoord is de zin ik zal er even over nadenken i.p.v. gelijk te beginnen met rennen. Het woord rennen gebruik ik nu wel heel vaak maar dan op de loopband of buiten tijdens een rondje hardlopen conditioneel ben ik nog nooit zo sterk geweest. Hetgeen wat ik wel mis zijn de mobiliteit oefeningen op de grote mat dat is in de sportschool toch net even anders. Ik probeer oefening terug te halen maar dat valt niet mee misschien dat er via de site of app bepaalde oefeningen beschreven kunnen worden zodat ik tot me 90 gewoon zonder mijn handen te gebruik kan blijven opstaan 😉

Voor de gene die net beginnen of nog twijfelen…….. Luctor et emergo …..

Comments are closed