Van alle dagen moe naar een fitter leven!

In mei 2018 belandde ik thuis op de bank. Alle raadgevingen gevolgd en toch niet herstellen… herkenbaar?
Via een maatje werd ik geattendeerd op Biocheck.

Januari 2019 ben ik bij Biocheck begonnen met het volgen van het programma. Toen ik na vier weken de vraag kreeg hoe het ging kon ik zeggen dat mijn hoofdpijn weg was. Na eerst een half jaar 3 keer per week getraind te hebben, kreeg ik nog de mogelijkheid om een half jaar door te gaan met vitaliteit. Dit heeft mij geholpen om vast te houden aan het patroon en zo een nieuwe leefstijl aan te leren.

Ik bedank de medewerkers van Biocheck voor alle lessen en inzichten die ik heb meegekregen en het geduld dat ze met mij gehad hebben.
Als je dit leest en je zoekt hulp bij het vechten tegen je vermoeidheid of de overbelasting, neem alsjeblieft contact op met Biocheck en laat hen vertellen wat ze voor jou kunnen betekenen.

Comments are closed