we are all animals

Door de opbouw van het trainingsprogramma en de multidisciplinaire benadering kan ik weer normaal lopen, opstaan en overall beter functioneren, zelfs medicijnen heb ik niet meer nodig. Dankzij Biocheck kan ik weer doen wat ik leuk vind en ik ben ontzettend blij met mijn opgebouwde energie. Toen ik aan het herstelprogramma begon, was ik wat sceptisch en had ik de hoop op verbetering al bijna opgegeven, zeker omdat een eerder revalidatietraject mij niets opleverde. Nu luister ik beter naar mijn lichaam en de biocheck-app ondersteunt mij daar nog steeds dagelijks bij. Het team heeft mij de juiste ademhalingstechniek geleerd, leren bewegen ondanks pijn en vermoeidheid en mij hiermee een prima basis gegeven om verder op voort te kunnen bouwen. De sfeer was heel goed ik voelde me echt welkom. Mijn pijn- en vermoeidheidsklachten zijn door het traject weliswaar niet verdwenen maar ik heb er wel beter grip op gekregen en mijn klachten zijn veel beter te behappen dan voorheen. Nu heb ik meer grip om mijn gezondheid, ik weet beter wat ik kan, wanneer ik in moet grijpen en hoe ik dat kan doen. Ik kan alleen maar zeggen; als je de kans krijgt, pak hem aan en ga er voor !!

Comments are closed