[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”2vh”][/vc_column][/vc_row][vc_row thb_full_width=”true” thb_row_padding=”true” css=”.vc_custom_1526897879627{padding-top: 33vh !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” thb_video_bg=”http://biocheck.nl/wp-content/uploads/2018/03/liggen-in-stoel.mp4″][vc_column][vc_empty_space height=”5vh”][vc_custom_heading text=”Wij geloven in het creëren van een gezonde samenleving door mensen inzicht te geven
in hun eigen belastbaarheid en hiermee eigenaarschap terug te geven over hun vitaliteit.” font_container=”tag:h2|font_size:28|text_align:center|color:%23ffffff” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space height=”7vh”][vc_single_image image=”1142″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row thb_full_width=”true” css=”.vc_custom_1523193578793{padding-top: 8vh !important;padding-bottom: 8vh !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_custom_heading text=”GEDACHTEGOED” font_container=”tag:h2|font_size:28|text_align:left” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_empty_space height=”35px”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

BioCheck heeft een eigen visie op re-integratie. Waar traditionele methoden zich alleen richten op het mentale vlak, zorgt het unieke en medisch wetenschappelijk bewezen protocol waar wij mee werken juist voor een balans tussen lichaam en geest.

In de hedendaagse samenleving en met name in het bedrijfsleven worden de hersenen gezien als het meest belangrijke deel van het lichaam. Het lichaam wordt meer gezien als een transportmiddel om de hersenen van punt a naar punt b te vervoeren. Deze disbalans veroorzaakt veel westerse ziekten, zoals chronische vermoeidheid, burn-out, fibromyalgie en hart- en vaatziekten.
Wij vinden dit verschrikkelijk om te zien en willen de samenleving graag ondersteunen in vitaliteit. Wij geloven in anders denken en willen mensen uitdagen om weer controle te krijgen over hun eigen lichaam. Om dit te kunnen realiseren, passen wij samen met onze wetenschapster Stans van der Poel, die al 25 jaar aan deze biofeedbacktechnologie werkt, een medisch gevalideerd systeem toe.

Uit metingen zien wij dat mensen met chronische vermoeidheid, burn-out en fibromyalgie in rust waarden vertonen alsof zij aan het sporten zijn. Deze gejaagdheid in het lichaam heeft een directe invloed op de mentale gesteldheid. Wanneer uw lichaam in de vlucht- of vechtstand verkeert, bent u niet goed in staat om informatie of mentale hulp te verwerken. Pas wanneer het lichaam geleerd heeft tot rust te komen en er een balans mogelijk is tussen lichaam en geest, werkt mentale hulp effectiever.

Dit systeem is simpel in gebruik, overal toepasbaar en geeft inzicht in de energieprocessen van het eigen lichaam (de vorm van uw dag).

Wij bieden hiermee een mooie methode die balans brengt en zowel preventief als herstellend werkt.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row thb_full_width=”true” parallax=”content-moving” css=”.vc_custom_1522751573018{background-image: url(http://biocheck.nl/wp-content/uploads/2018/04/appinbeeld.png?id=965) !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”80vh”][/vc_column][/vc_row]