Zakelijk
BioCheck beschikbaar
voor jou als zorgverlener

Wordt een lokale partner van BioCheck en
ondersteun ook jouw eigen herstelprogramma's met E-health en geautomatiseerde trainingsprotocollen
gebaseerd op individuele dagelijkse belastbaarheid.

Contact

Wil je meer informatie of wil je weten hoe je snel bij ons kan starten? Bel 010 2263143 of

Nieuwste partner

Herstel en vitaliteitsprogramma’s nu ook in Zeeuws-Vlaanderen.

Runningtherapie
Runningtherapie

Meer inzicht in het voortgangsproces.
De data-driven BioCheck-methode als objectieve graadmeter.
Monitoren van hartslagvariabiliteit, ademhaling en stressklachten.
Automatische trainingsprotocol

directions_run
neuroCare start pilot-onderzoek in samenwerking met BioCheck

GGZ-instelling neuroCare start een onderzoek naar monitoring van stressklachten bij cliënten met depressieve klachten.

Voor de onderzoeksmethode van deze pilot wordt onze medisch gevalideerde methode gebruikt. Door middel van hardloopsessies onder begeleiding wordt op basis van hartslagmonitoring, ademhaling en stressniveau bekeken in hoeverre onze BioCheck-methode in combinatie met runningtherapie cliënten kan helpen bij herstel van depressie.

Onderzoek
Onderzoek

Wil jij onderzoek doen en wil je inzicht krijgen
in de activiteit of het stressniveau van jouw
onderzoekspopulatie?
Neem contact met ons op.

Onderzoek naar de impact van muziek op pijnbeleving met behulp van hartslagmonitoring

De stichting Muziek als Medicijn van het Erasmus MC onderzoekt de mogelijkheid tot implementatie van muziek als behandeling en pijnbestrijding in de zorg. Inmiddels is het wetenschappelijk bewezen dat muziek kan helpen om pijn van patiënten te verminderen na operaties.

In de CRESCENDO-studie wordt het systeem van BioCheck ingezet om de hartslag te meten. Onderzoekers Pablo Kappen, Ryan Billar en Sepehr Mohammadian, in samenwerking met de afdeling anesthesie, coördineren dit project: “We gaan onderzoeken hoe de relatie tussen muziek en pijnbeleving precies werkt en waarom.”

Online + offline

Wij vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot de beste begeleiding op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Daarom delen wij onze software en kennis ook met andere organisaties, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, sportscholen, gezondheidscentra, ziekenhuizen en GGZ-instellingen. Zo dragen wij met elkaar bij aan een gezonder Nederland!

Wil jij jouw klanten ook vitaler en gezonder maker binnen hun individuele belastbaarheid? Wil je dit in cijfers kunnen aantonen? Wil jij onze methode ter ondersteuning van je eigen behandelprogramma's inzetten? Of een lokale partner worden? En dit zowel op afstand als op jouw locatie doen? Dan is Powered by BioCheck iets voor jou!

Lees hieronder meer over de inhoud van onze mogelijkheden.

Opleiding
Cursus

Leer de fysische gevolgen en oorzaken van stress en chronische vermoeidheid en leer dat objectief en pragmatisch uit te lezen in onze software en toe te passen om mensen zo goed mogelijk te kunnen laten herstellen of te voorkomen dat zij uitvallen.

Online + offline
Software

Klanten begeleiden op locatie of op afstand, maar altijd op basis van individuele waarden. Altijd up-to-date en alles in één omgeving.

Opleiding
App

Elke klant heeft zijn eigen app die gekoppeld is aan het online dashboard waarmee jij als begeleider middels e-health
op locatie of op afstand de voortgang kunt monitoren.

Elke klant heeft zijn eigen app die gekoppeld is aan het online dashboard waarmee jij als begeleider op locatie of op afstand de voortgang kunt monitoren.

Online + offline
Trainen met zuurstof

Het is al zwaar genoeg als je chronisch vermoeid bent en snel vermoeid bent. Extra zuurstof geeft de steun die jouw klant nodig heeft om te kunnen starten en door te gaan!

Online + offline
Powered by BioCheck

Met Powered by BioCheck kun je de dagelijkse belastbaarheid van jouw klanten meten en op basis hiervan geautomatiseerd laten trainen. Daarbij kan je in de online omgeving communiceren met je klanten en op afstand trainingen volgen. Dit programma kan ook pre- en postoperatief ingezet worden. Er zijn 2 licenties beschikbaar:

De basislicentie wordt ingezet door coaches of fysiotherapeuten die individueel met hun klanten aan de slag gaan met een zes-weeks schema.

De businesslicentie wordt ingezet door fysiopraktijken, GGZ-instellingen en gezondheidsorganisaties. Richt je je op herstel van stress, chronische vermoeidheid en burn-outklachten bij medewerkers voor organisaties, dan is deze licentie geschikt.

Online + offline
Vanaf € 179 per maand * is jouw
organisatie Powered by BioCheck

* ex. btw