UWV Werkfit
UWV Werkfit traject

Met ons herstelprogramma helpen wij jou te herstellen zodat je je weer vitaler en fitter gaat voelen. Dit proces helpt je in jouw volgende stap naar werk.

Contact

Wil je meer informatie of wil je weten hoe je snel bij ons kan starten? Bel 010 2263143 of

Klanttevredenheid

Ons programma heeft van onze UWV klanten een gemiddelde van een 8,2 ontvangen.

Online + offline

Heb je door burn-outklachten of chronische vermoeidheid een lange tijd niet meer kunnen werken? Het traject ‘Werkfit maken’ van UWV is een re-integratietraject dat je bij ons kunt volgen. Je komt hiervoor in aanmerking wanneer je via UWV een Ziektewet-uitkering of een WGA-, WIA-, WAO-, WAJONG- of WAZ-uitkering ontvangt.

Werk jij als zelfstandige/ZZP'er en heb jij bij het UWV een AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering)? Dan kan ook jij gebruik maken van het Werkfit Traject van 12 weken dat wij voor cliënten van het UWV verzorgen. Informeer bij jouw contactpersoon van het UWV.

Opleiding
Werkwijze

Het programma richt zich op jouw herstel en heeft als doel om jouw lichaam weer in balans te krijgen. Aan de hand van verschillende metingen die wij tijdens de intake afnemen, kunnen wij zien of jouw lichaam in rust in staat is om te ontspannen en herstellen.

Bij mensen met een burn-out of chronische vermoeidheid meten wij met onze software dat het lichaam in rust dezelfde activiteit heeft als iemand die aan het sporten is. Wanneer je in rust niet goed meer in staat bent om te herstellen word je steeds vermoeider.

Online + offline
Luisteren naar je lichaam

Om ervoor te zorgen dat je gezond en belastbaar blijft of weer wordt, helpen wij jou met een programma om te trainen op basis van je eigen dagelijkse fysieke metingen. Dit doen we door middel van onze app, online platform en persoonlijke begeleiding in ons centrum. Hiermee krijg jij beter inzicht in je eigen lichaam, je belastbaarheid en herstelvermogen en zal je je stapje voor stapje energieker en fitter gaan voelen.

Het herstelprogramma bestaat uit (1) monitoring, (2) hersteltraining, (3) educatie en (4) ademtherapie.

Opleiding
Resultaat

Met ons programma zorgen wij er binnen twaalf weken voor dat je weer werkfit bent. Gedurende deze weken bouwen wij het ritme op en verbeteren wij jouw persoonlijke effectiviteit.
Door het programma te volgen vergroot je jouw belastbaarheid waardoor je weerbaarder uit ons programma komt.

Met inzicht in eigen gedragspatronen en hoe fysiologische processen werken en hoe ze van invloed zijn op jou, kun je er zelf voor zorgen dat je in balans blijft. Voor nu en in de toekomst.

Elke klant heeft zijn eigen app die gekoppeld is aan het online dashboard waarmee jij als begeleider op locatie of op afstand de voortgang kunt monitoren.