ZO WERKT HET
Slider
behandeling burn out
herstellen van een burn out

1. GEEST

2. ADEMHALING

3. HRV

4. BEWEGEN

5. mOBILITEIT

6. VOEDING

Slider
Voor wie is BioCheck geschikt?
BioCheck richt zich op mensen met (chronische) vermoeidheids- en stressgerelateerde klachten en mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Denk hierbij o.a. aan burn-out, ME, fibromyalgie en het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Daarnaast helpen wij mensen met diabetes ll, overgewicht, oncologische problematiek en werken wij preventief. Over het algemeen ontkennen of schamen mensen zich in het begin voor vermoeidheidsklachten. Zij verwachten niet dat ook zij last kunnen hebben van deze (fysieke) klachten. Regelmatig worden deze klachten in beginsel dan ook genegeerd wat kan leiden tot een burn-out en langdurige uitval. Maar juist deze groep mag trots op zichzelf zijn. Zij zijn de harde werkers, hebben doorzettingsvermogen, zijn behulpzaam of resultaatgericht.

Het probleem ligt vaak in het niet herkennen van of toegeven aan de symptomen die hun lichaam aangeeft. Dat is namelijk best moeilijk. Wij zetten ons in om deze groep bewust te maken van hun mogelijkheden en beperkingen om vervolgens te leren handelen op basis van deze informatie en daarmee de juiste keuzes te maken voor zichzelf.

Als u uzelf of iemand in uw omgeving in bijvoorbeeld één van de volgende zaken herkent dan is BioCheck geschikt voor u of uw naaste:
whatshot

Altijd doorgaan en
nooit opgeven

done_all

Perfectionistisch
ingesteld

mood_bad

Geen nee durven
of kunnen zeggen

timer

Functie met verhoogde
werkdruk

Disbalans tussen
werk en privé

Werken onder verhoogde stressomstandigheden

Slider
PROGRAMMA'S
Slider
Image is not available
Ben je uitgevallen?
Volg dan het
Herstelprogramma
Image is not available

In een periode van 6-18 weken helpen wij uw klachten te verminderen en krijgt u weer voldoende energie om de stap terug naar werk te maken.
Begeleiding, ademtherapie, verschillende testen, online cursus, realtime monitoring middels de BioCheck-app en drie keer per week in balans trainen in het BioCheck herstel- en vitaliteitscentrum. Daarnaast verbeteren wij ook de mobiliteit van uw lichaam. Uw vooruitgang wordt na elk blok van 6 weken opnieuw gemeten.

Image is not available
Wil je vitaal blijven?
Volg dan het
Vitaliteitsprogramma
Image is not available

Begeleiding, ademtherapie, verschillende testen, online cursus, realtime monitoring middels de BioCheck-app en gedurende een periode van één jaar één keer per week in balans trainen in het BioCheck herstel- en vitaliteitscentrum.
Daarnaast verbeteren wij ook de mobiliteit van het lichaam en verminderen middels dit programma pijnklachten aan het beweegapparaat.

Image is not available
Wil je inzicht in je lijf?
Volg dan het
Preventieprogramma
Image is not available

Voor alle medewerkers binnen een organisatie is het mogelijk om rust- en stresswaarden gedurende een periode van 1 jaar (realtime) te monitoren. Zij krijgen dagelijks inzicht in hun herstelvermogen door middel van de BioCheck applicatie.

previous arrow
next arrow
Slider
IN DE PRAKTIJK
Slider
Slider